المقادير
نصف كيلو مكرونه اسباكتي
فرخه مسلوقه
بشاميل
جبنه رومي باي
كميه ملح وفلفل
الطريقه
يتم سلق المركونه وبعد سلقها يتم وضعها جانبا
طبعا يتم سلق الفراخ وبعد كده يتم تخليتها من الجلد والعظم ويتم تتبيلها بالملح والفلفل
يتم عمل البشاميل كالاتي
توضع 2 ملعه سمنه ويتم اذابتها على النار يوضع 2 ملعقه دقيق ويتم تحميره مع السمن يرفع من على النار ويوضع اللبن تدريجيا حتى يتم ذوبان الدقيق يتم وضعه على النار مره ثانيه حتى يتم نضجه بس لازم يكون خفيف شويه
يتم وضع المكرونه في نص كميه البشاميل ويتم وضع الجبنه الرومي مع ترك كميه صغيره منها على جنب ويتم تقليب المكرونه مع الجبنه والفراخ ويتم وضعهم في اناء عميق ويوضع عليهم باقي البشاميل وترش الجبنه الرومي فوق الوش ويوضع ايضا قطعه زبده سايحه يتم وضعه في الفرن حتى يحمر الوجه وبالهنا والشفا